Επιλέξτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και προσθέστε τα στο καλάθι.

Μόλις προσθέσετε ένα προϊόν τότε σας δίνετε η δυνατότητα να συνεχίσετε με την προσθήκη και άλλων προϊόντων.

Αν θέλετε να αφαιρέσετε κάποιο προϊόν ή να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, ανοίξτε το καλάθι σας πατώντας το εικονίδιό του.

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, σας ζητείται να εισάγετε το email και τον κωδικό πρόσβασης (password) εφόσον είστε εγγεγραμμένος χρήστης, αλλιώς έχετε την επιλογή να δημιουργήσετε εκείνη την στιγμή ένα νέο λογαριασμό ή να συνεχίσετε την αγορά σας ως επισκέπτης.

Επιλέξτε τη μέθοδο πληρωμής και παραλαβής της παραγγελίας σας.

Πατήστε συνέχεια για τελικό έλεγχο της παραγγελίας και ολοκλήρωση.

Πριν ολοκληρώσετε την καταχώρηση της ηλεκτρονικής παραγγελίας σας, παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι έχετε αναγράψει σωστά όλα τα απαιτούμενα στοιχεία. Από τη στιγμή που καταχωρήσετε την παραγγελία, θα λάβετε e-mail επιβεβαίωσης, όπου θα αναφέρονται αναλυτικά όλα τα στοιχεία της παραγγελίας σας. Παρακαλούμε σημειώστε τον αριθμό παραγγελίας σε περίπτωση που χρειαστεί να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Eλέγξτε την ορθότητα των στοιχείων της Επιβεβαίωσης Καταχώρησης για να ενημερώσετε γραπτώς την Dolce Domenica(το αργότερο εντός 2 ωρών από τη λήψη της ως άνω ηλεκτρονικής ειδοποίησης Επιβεβαίωσης Καταχώρησης) για οποιοδήποτε σφάλμα, ειδάλλως τα στοιχεία που αναφέρονται στην Επιβεβαίωση Καταχώρησης θα εφαρμοσθούν ως έχουν.